Interieurdesign

Woontrends Steeds meer architecten ontdekken de warme maar ook strakke effecten van metaal in interieur. Metaalinterieur staat bij ons voor een brede toepassing van metaal in uw interieur. De verschillende uitstraling van de metalen bieden een oneindig scala van mogelijkheden. Huis Een strak design van de buitenkant van uw huis kan naadloos overlopen in metalen items in uw interieur tot diverse producten in de afstyling. Interieur We laten u graag kennis maken met de diverse stijlen en toepassingen van metaal in uw interieur. Metalen items Bij ons kunt u inspiratie opdoen in onze ambachtelijke smederij en koperslagerij. Wij kunnen u daar laten proeven van de diverse metalen die passen in uw home design. Producten Wij maken metaal interieur producten op maat, maar kunnen deze ook in serie produceren. U kunt uw ontwerp opsturen en wij kunnen u de verschillende opties laten zien.

Woontrends

Steeds meer architecten en interieurontwerpers ontdekken de warme maar ook strakke effecten van metaal in interieurontwerp. Metaal in het interieur staat bij ons voor een brede toepassing van diverse metaalsoorten in uw leef- of werkruimte. De verschillende uitstraling van de metalen biedt een oneindig scala aan mogelijkheden, van verfijnde elegantie tot industrieel chic. Van het glanzende, gepolijste oppervlak van roestvrij staal tot de rijke patina van verweerd koper, elk metaal brengt zijn unieke textuur, kleur en karakter in uw ruimte. Met metaal kunnen we een verscheidenheid aan meubels en decoratieve elementen creëren, waaronder tafels, stoelen, kasten, lampen, kandelaars, wanddecoraties, en nog veel meer. Maar het gaat niet alleen om de grote stukken. Zelfs subtiele metalen accenten - denk aan handvatten, knoppen of randdetails - kunnen een ruimte tot leven brengen en een gevoel van geraffineerde luxe toevoegen.

Uw idee wordt werkelijkheid.

Idee

We beginnen met uw idee dat we uitwerken in een schets of moodboard waaruit dimensie, materiaal en kleur tot uiting komen.

Uitwerken

Daarna gaan we dit uitwerken zodat we de te gebruiken materialen en arbeidsuren kunnen begroten.

Aan de slag

Als laatste stap gaan we uw idee tot in detail uitwerken en er een technische tekening van maken, inmeten en aan de slag.

Services

Alles in één hand

Bij Visser hebben we veel ervaring met zowel de kleine particulier projecten als ook met de inrichting van kantoren, shopping malls en musea. Zo hebben wij bijvoorbeeld het messing interieur van de Kalvertoren In Amsterdam gemaakt, het spectaculaire RVS van Shopping Hall Turnova in Turnhout en het interieur van de Koninging Elisabethzaal in Antwerpen. We doen bij die projecten de engineering, de totale achterconstructie en de bekleding met metaal. Wanneer de bekleding buiten doorgezet wordt gaat dit vaak in samenwerking met ons zusterbedrijf Skinsforbuildings.

woontrendWoontrends

Steeds meer architecten ontdekken de warme maar ook robuuste effecten van metaal in interieur. Metaalinterieur staat bij ons voor een brede toepassing van metaal in uw interieur. De verschillende uitstraling van de metalen bieden uw een oneindig scala van mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld deze loden wandbekleding.

metalen itemsMetalen items

Bij ons kunt u inspiratie opdoen in onze ambachtelijke smederij en koperslagerij. Wij kunnen u daar laten proeven van de diverse metalen die passen in uw home design. We maken bijvoorbeeld trapleuningen, lantarens, kapstokken maar ook strakke plantenbakken, messing tafelbladen en met zink beklede wanden.

oppervlakteOppervlakte behandelingen

Naast de diverse metalen kunnen veel van deze metalen ook nog eens een oppervlakte behandeling krijgen. Messing kan gebronsd worden, Aluminium gepoederoat of geanodiseerd. En RVS kan geëtst worden. Daarnaast perforeren we metaal en kunnen we het vervormen.

Impressies

vissersmeedwerk-0
vissersmeedwerk-1
vissersmeedwerk-2
vissersmeedwerk-3
vissersmeedwerk-4
vissersmeedwerk-5
vissersmeedwerk-6
vissersmeedwerk-7
vissersmeedwerk-8
vissersmeedwerk-9
vissersmeedwerk-10
vissersmeedwerk-11
vissersmeedwerk-12
vissersmeedwerk-13
vissersmeedwerk-14
vissersmeedwerk-15
vissersmeedwerk-16
vissersmeedwerk-17
vissersmeedwerk-18
vissersmeedwerk-19
vissersmeedwerk-20
vissersmeedwerk-21
vissersmeedwerk-22
vissersmeedwerk-23
vissersmeedwerk-24
vissersmeedwerk-25
vissersmeedwerk-26
vissersmeedwerk-27
vissersmeedwerk-28
vissersmeedwerk-29
vissersmeedwerk-30
vissersmeedwerk-31
vissersmeedwerk-32
vissersmeedwerk-33
vissersmeedwerk-34
vissersmeedwerk-35

Geïnteresseerd of meer informatie?

Als onze diensten en producten uw interesse hebben gewekt, of als u meer informatie wenst over wat wij kunnen doen met Interieurdesign, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op