Las en constructie

Visser Constructie en Smeedwerk levert service van de hoogste graad als het op metaalbewerking voor particulieren en ondernemingen aankomt. Wij denken met u mee en zorgen er altijd voor dat uw verzoek snel en kwalitatief sterk wordt uitgevoerd. Wij zijn goed in maatwerk. Wij houden ervan samen met u naar de beste oplossing te zoeken.

Van schets naar constructie

Idee of concreet

U heeft een concreet idee met een digitale tekening of een eenvoudige schets op een a4tje

Uitwerken

Daarna gaan we dit uitwerken zodat we de te gebruiken materialen en arbeidsuren kunnen begroten.

Aan de slag

Als laatste stap gaan we uw idee tot in detail uitwerken en er een technische tekening van maken, inmeten en aan de slag.

Services

In heel veel thuis

Ons team heeft veel ervaring in het vervaardigen van uiteenlopende producten van Staal, RVS, Aluminium en Cortenstaal. Wij maken, leveren en monteren allerlei soorten maatwerk producten voor onze klanten in iedere gewenste uitvoering.
Ook de conservering, denk aan, poedercoaten, thermisch verzinken, schooperen en natlakken kunnen wij verzorgen.

Metaalzaagwerk op maat

Met onze CNC zaagmachine kunnen wij tot 330MM buis automatisch laten zagen tot elke gewenste lengte. De maximale aanvoer lengte is bij ons 12 meter, waardoor we dus gebruik kunnen maken van standaard handelslengten. Door de CNC besturing, kunnen wij gemakkelijk loonzaagwerk op maat doen, met elke gewenste lengte en elke gewenste hoeveelheid.

Knippen en kanten

In onze werkplaats beschikken wij over een knipbank en kantbank die staalplaten en aluminiumplaten tot maximaal 3000mm breed en 10mm dik kan verwerken. Onze knipbank is niet alleen uiterst geschikt voor het knipwerk van kleine hoeveelheden, maar ook voor grotere hoeveelheden, ofwel loonknippen. Tevens beschikken wij over een CNC-kantbank waarmee we gemakkelijk kunnen kanten. Denk bijvoorbeeld aan rvs-hoekbeschermers voor in de keuken of aluminium afwerklijstjes, maar ook seriewerk. Deze kantbank is zeer geschikt voor zowel grote en kleine klussen. Hij beschikt over een bereik van 3000mm en 160 ton drukkracht. Dat wil zeggen dat we tot ongeveer 8-10mm staal haaks om kunnen zetten.

Restauratiewerk

Regelmatig hebben wij te maken met klanten die veel onderhouds- en restauratiewerk doen aan kerken, pastorie of oude fabriekspanden. Hier komt vaak ook oud ijzerwerk, dat vernieuwd of gerepareerd moet worden, voorbij. Denk daarbij aan: • Muurankers • Scharnieren en sloten • Hekken en poorten • Staalwerk voor de klokkenstoel • Stalen ramen van stoeltjesprofiel Wij hebben de mogelijkheid om dit op locatie uit te voeren. Het komt echter vaker voor dat we de spullen in de werkplaats klaarmaken om ze vervolgens weer op locatie te monteren.

Lassen

Wij beschikken over de juiste middelen en vakmensen om TIG, MIG/MAG, Pulserend en BMBE (elektrode) te lassen. Dit doen wij in de materialen Staal, RVS en Aluminium. Desgewenst kan dit ook op locatie.

Impressies

vissersmeedwerk-0
vissersmeedwerk-1
vissersmeedwerk-2
vissersmeedwerk-3
vissersmeedwerk-4
vissersmeedwerk-5
vissersmeedwerk-6
vissersmeedwerk-7
vissersmeedwerk-8
vissersmeedwerk-9
vissersmeedwerk-10
vissersmeedwerk-11
vissersmeedwerk-12
vissersmeedwerk-13
vissersmeedwerk-14
vissersmeedwerk-15
vissersmeedwerk-16
vissersmeedwerk-17
vissersmeedwerk-18
vissersmeedwerk-19
vissersmeedwerk-20
vissersmeedwerk-21
vissersmeedwerk-22
vissersmeedwerk-23
vissersmeedwerk-24
vissersmeedwerk-25
vissersmeedwerk-26
vissersmeedwerk-27
vissersmeedwerk-28
vissersmeedwerk-29
vissersmeedwerk-30
vissersmeedwerk-31
vissersmeedwerk-32

Geïnteresseerd of meer informatie?

Als onze diensten en producten uw interesse hebben gewekt, of als u meer informatie wenst over wat wij kunnen doen met Las en constructie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op